Newbody använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.

Läs mer om cookies

Bra produkter vill man gärna köpa igen

Så tänker vi. Vi vill att du ska känna att du gör en riktigt bra affär när du köper våra produkter. Då blir det enklare för dig att välja att stödja en idrottsförening eller skolklass genom ditt köp – och därmed bidra till att förverkliga ungdomarnas dröm. På så vis blir alla vinnare av affären.

1 års garantiKvalitet och riktigt bra pris måste därför gå hand i hand. För att du ska känna dig trygg med våra produkter lämnar vi dessutom alltid ett års garanti

Ditt köp gör skillnad

Hos oss hittar du prisvärda kroppsnära basprodukter av hög kvalitet. Alla produkter säljs i paket som kostar 150 kr/st. Ett paket kan innehålla allt ifrån en funktionell och prisvärd sport-bh till tio par strumpor.

För varje paket som du köper hjälper du våra ungdomar att lättare uppnå sina mål. Tidigare kunder har tagit fotbollslag till Gothia Cup och på träningsläger i Barcelona. De har gett skolklasser möjligheten att komma till fjällen, Gröna lund och Gotland.

Sedan starten 1987 har vi hjälpt mer än 25 000 grupper att tjäna pengar – totalt mer än 680 miljoner kronor – till sina mål.

     

Vill du handla Newbodys produkter?

   
     

Vi kan hjälpa dig att hitta en idrottsförening eller skolklass som säljer just nu. Hör av dig till oss på 031-709 56 50 eller mejla oss.

   

 

Här ser du några utvalda favoriter ur vårt sortiment