Tips på fotbollsläger!

Hundratals, om inte tusentals, fotbollslag i Sverige väljer att åka på träningsläger varje år. Sedan starten 1987 har fotbollslag sålt Newboys produkter för att finansiera sina träningsläger, cuper, turneringar och resor.

Det har visat sig mycket gynnsamt och totalt har svenska fotbollslag tjänat över 280 miljoner genom att sälja Newbodys populära, prisvärda och lättsålda produkter.

Ett bra fotbollsläger är den perfekta upptakten inför en ny säsong – för att skapa den härliga lagandan och dessutom få förlänga säsongen litegrann. Utbudet är stort när det kommer till träningsläger för fotbollslag. Vart man än kommer finns det nästan alltid en fotbollsplan.

Här nedan har vi listat de fem mest populära resmålen för fotbollsläger 2020.

Starta en försäljning Beställ Gratis Infopaket Kontakta Oss

 1. Barcelona

  Denna nästintill mytomspunna fotbollsstad har mycket att erbjuda när det kommer till träningsläger. Kanske är det därför allsvenska lag väljer att lägga sina träningsläger här? IF Elfsborg, Halmstads BK, Östersunds FK och de svenska mästarna Malmö FF för att nämna några som besökte Futbol Salou Complex under 2017.


  Förutom två naturgräsplaner, två hybridgräsplaner och fyra konstgräsplaner finns här även spa, gym, minigolf och flera andra aktiviteter. Väljer ni att åka hit får ni inte heller missa att besöka en av Europas största nöjesparker, Port Aventura.

  Läs mer… https://sportsinternational.se/fotbollslager-spanien/salou/

 2. Mallorca

  Mallorca är kanske mest känt som en turistort för familjer från hela Europa. Visste du att det dessutom är en av de mest populära destinationerna för fotbollslag när det kommer till träningsläger? I Santa Ponsa på Mallorca finns det förutom ett härligt klimat och trevliga människor, helt nya konstgräsplaner. Boendet ligger mitt i nöjeskvarteren och en dagsutflykt till Palma är att rekommendera. Ett träningsläger i Spanien blir ett läger man minns!


  Läs mer… https://sportsinternational.se/fotbollslager-spanien/santa-ponsa/

 3. Alicante

  Ca 30 minuter söderut från Alicante flygplats ligger Guardamar. Guardamar är ett hotell som ligger precis vid stranden och här finns de perfekta förutsättningarna för ett träningsläger. Anläggningen har både spa och fitnesscenter. Alicante som stad är en trevlig utflykt med caféer och restauranger som duggar tätt.

 4. Köpenhamn

  Vill man lägga sitt nästa träningsläger på Skovlunde, ca en mil från Köpenhamns centrum, får man vara ute i god tid. Ryktet om Skovlunde som en riktig toppdestination för träningsläger sprider sig snabbt och Skovlunde blir snabbt fullbokat. Det är inte förvånande. Anläggningen har 16 gräsplaner, konstgräsplan inomhus, 50 meters inomhusbassäng, bowling, go-kart inomhus och mycket mer.

  Kort sagt: ett träningsläger i Danmark med perfekta förutsättningar för idrotter i allmänhet och fotbollslag i synnerhet!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/fotbollslager-danmark/kopenhamn-skovlunde/

 5. Göteborg

  I staden där solen alltid skiner (eller hur var det nu?) ligger det natursköna idrottsområdet Kviberg som håller på att utvecklas till ett av Sveriges mest moderna idrottsområden. Utöver fina konstgräsplaner finns här även en multihall med fullstor konstgräsplan, handbollsplan, gym och skidtunnel.

  Ett stenkast från multihallen finns det även en beachvolleybollhall med 16 inomhusbanor och 8 utomhusbanor. Många fotbollslag varierar fotbollsträningen med beachvolleyturneringar och matcher. Är man i Göteborg är det ju dessutom ett måste att besöka Liseberg, såklart. Ett träningsläger i Göteborg blir en given succé!

  Läs mer... https://sportsinternational.se/fotbollslager-sverige/goteborg-kviberg-vandrarhem/