Tips på handbollsläger!

Sverige är ett land med mycket duktiga handbollslag och handbollsspelare. Därför kanske man tänker ”Varför ska vi lämna Sverige för ett träningsläger med handbollen?”. Ett handbollsläger utomlands skapar minnen för livet. Att lära sig av andra handbollslag från andra nationaliteter är dessutom mycket lärorikt.

Nedan har vi listat de fyra mest populära destinationerna för handbollsläger 2020:

Starta en försäljning Beställ Gratis Infopaket Kontakta Oss

 1. Barcelona

  Spanien är en erkänt duktig handbollsnation och Barcelona är deras främsta lag. Santa Susanna är Spaniens överlägset mest populära och välbesökta träningsanläggning för skandinaviska idrottsklubbar. Anledningen till detta är förmodligen närheten till hav och strand och alla aktiviteter det innebär.

  En kort transfers avstånd från hotellet ligger en fantastiskt fin anläggning perfekt lämpad för handboll!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/handbollslager/spanien/santa-susanna/

 2. Fredrikshamn

  Mindre än 2 km från färjeterminalen i Fredrikshamn ligger Arena Nord – ett fantastiskt, supermodernt idrottscenter som är perfekt för handbollslag. Här finns tre fullstora inomhushallar, logi och gym. På gångavstånd finns dessutom ett äventyrsbad, bowlinghall, och gokart. Vill ni boka här gäller det att snabba på – här blir det fullbokat snabbt varje år!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/handbollslager-danmark/fredrikshamn/

 3. Halmstad

  Halmstad är en fantastisk idrottsstad med massor av topplag i flera olika sporter. Halmstad erbjuder en perfekt mix av träning, matcher och trevliga nöjen. Tillgången av inomhusanläggningar är god och Halmstad en mycket trevlig stad!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/handbollslager-sverige/halmstad-martenson/

 4. Vrå

  Strax norr om Aalborg ligger en anläggning i absoluta toppklass. Träningsanläggningen IC Vendsyssel har inomhushall, gym, spinningsal och mycket mer! När ni inte vill träna finns här även rum med Playstation, Wii, bordsfotboll och andra roliga tidsfördriv!

  Läs mer... https://sportsinternational.se/handbollslager-danmark/vra-ic-vendsyssel/