Vill du handla?

Klicka på kartan för att hitta en försäljning!

Vi på Newbody brinner för Sveriges barn och ungdomar och att alla ska få möjlighet att skapa minnen för livet. Oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför säljer vi inte våra produkter direkt från oss – utan enbart genom föreningar och skolklasser runtom i Sverige som säljer våra produkter för att nå just sina mål. Däremot hjälper vi gärna våra lag och klasser att tjäna pengar till sina resor, cuper eller träningsläger.

Vill du handla våra produkter? Klicka på kartan så kan du komma direkt till en shop för en förening/skola som har en aktiv försäljning i din närhet. Om det inte finns någon i din närhet kan du handla från vilken shop du vill på kartan - och få varorna hemskickade till dig. Supersmidigt!

Välj bara "Direktköp" så skickar vi produkterna direkt. Självklart får föreningen/skolan du handlar genom fortfarande 37 kronor per paket.

Aktuella kataloger Handla Online

Reklamera, byta eller ångra

Byte av produkt

Har du råkat köpa fel storlek? Eller har du köpt fel produkt?
Inga problem. Vi hjälper dig gärna!

Klicka här för att byta

Reklamera

Har din produkt gått sönder? Var den trasig när du fick den?
Vi har ett års garanti på alla våra produkter

Klicka här för att reklamera

Ångra


För att ångra ditt köp kontaktar du den person som du köpte produkten av för att göra en retur. Administratören administerar sedan returer i lagets shop.

När du köper Newbodys produkter gäller distansköpslagen. Det betyder att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har fått varan. Det är gruppen som du köpte produkten av som hanterar återköp och returer.

Aktuella kataloger

Hos Newbody blir lagen och skolklasserna tilldelade en katalog med ett specifikt sortiment.

Klicka dig vidare här nedan för att se alla aktuella kataloger!

Storleksguide

Hur large är en large?

Funderar du på att köpa någon av våra produkter men vet inte riktigt vilken storlek du ska välja? Fram med måttbandet och klicka dig vidare här nedan så ska vi se till att du får rätt storlek för just dig!

Skötselråd


Vi på Newbody är väldigt stolta över vår kvalitet. Vi är så stolta att vi t.o.m. kan ge ett års garanti på alla våra produkter– så länge de används på ett normalt sätt och du har följt våra tvättråd.