Stöd din favoritförening - köp Newbodys kläder online med direktköp.

Vill du handla våra produkter men känner ingen som säljer just nu? Inga problem - vi hjälper dig!

Allt du behöver göra är att skriva in ditt postnummer eller det lag/den klass du vill stödja i sökfälten nedan, så presenterar vi de närmaste föreningarna/skolklasserna med en aktiv försäljning. Sedan är det bara att handla genom att klicka på Gå till shop och vänta på att paketen kommer direkt hem till dig. Supersmidigt.

Självklart tjänar föreningen eller klassen du handlar av lika mycket pengar som om du skulle handlat i deras katalog.

Vinna vinna helt enkelt - precis som vi vill ha det.

Sök här för att hitta din närmaste aktiva försäljning:

  • Sök på adress eller postnummer
  • Sök på förening eller skolaDu hittar en förening eller skolklass att handla av genom att skriva in din ort, ditt postnummer eller gruppens namn i sökfältet ovan. Förslagen som presenteras är grupper som är en aktiv återförsäljare av Newbodys produkter just nu. Hittar du ingen aktiv försäljning nära dig så kan du välja en annan grupp att stödja på annan ort i Sverige. När du hittat en grupp som du vill stödja klickar du in dig i deras webbshop och handlar.

Du väljer "Direktköp" inne i shopen på den förening/skolklass som du valt på kartan. Vid köp av 6 paket eller fler är det fraktfritt, annars tillkommer en fraktkostnad på 69 kr. Självklart får föreningen/skolklassen sin förtjänst även för dessa paket. Newbodys paket kostar 150 kr / styck. Spicy Dream och Home Seremonies är på gästspel i Newbodykatalogerna och dessa paket kostar 100 kr / styck.

Newbodys säsong är i full gång. Handla underkläder för dam eller underkläder för herr. I webbshopparna hittar du också våra prisvärda träningskläder som löpartights och träningstights. Självklart finns också en uppsjö av Newbodys populära strumpor i vårt sortiment. Handla strumporna online med Direktköp och få dem skicka hem till dörren eller till ditt närmaste postombud.

Tack för att du stödjer svenskt föreningsliv genom att handla underkläder och strumpor!