Föreningslivet behöver din hjälp. Nu.

Över hela Sverige har vardagen för föreningar, lag och klasser satts på paus. Det har även deras mål och drömmar. Tyvärr också alla goda fördelar som föreningslivet bidrar till. Därför behöver de mer stöd än någonsin. Tack för att du är med i matchen mot Corona!

Så här gör du för att stödköpa
1. Sök på din stad, ort, adress eller postnummer
2. Välj den förening/klass du vill stödja
3. Stödköp produkter ur sortimentet och få direkt hem till brevlådan

Sök här för att hitta din närmaste aktiva försäljning:

  • Sök på adress eller postnummer
  • Sök på förening eller skolaDu hittar en förening eller skolklass att handla av genom att skriva in din ort, ditt postnummer eller gruppens namn i sökfältet ovan. Förslagen som presenteras är grupper som är en aktiv återförsäljare av Newbodys produkter just nu. Hittar du ingen aktiv försäljning nära dig så kan du välja en annan grupp att stödja på annan ort i Sverige. När du hittat en grupp som du vill stödja klickar du in dig i deras webbshop och handlar.

Du väljer "Direktköp" inne i shopen på den förening/skolklass som du valt på kartan. Vid köp av 6 paket eller fler är det fraktfritt, annars tillkommer en fraktkostnad på 69 kr. Självklart får föreningen/skolklassen sin förtjänst även för dessa paket. Newbodys paket kostar 150 kr / styck. Spicy Dream och Home Seremonies är på gästspel i Newbodykatalogerna och dessa paket kostar 100 kr / styck.

Newbodys säsong är i full gång. Handla underkläder för dam eller underkläder för herr. I webbshopparna hittar du också våra prisvärda träningskläder som löpartights och träningstights. Självklart finns också en uppsjö av Newbodys populära strumpor i vårt sortiment. Handla strumporna online med Direktköp och få dem skicka hem till dörren eller till ditt närmaste postombud.

Tack för att du stödjer svenskt föreningsliv genom att handla underkläder och strumpor!