Tips på innebandyläger!

Sverige håller högsta internationella klass när det kommer till innebandy – vilket vi ska vara stolta över! Trots det behöver vi ju ändå träna. Varför inte förena nytta med nöje och lira innebandy på ett roligt läger?

Nedan har vi listat de tre mest populära resmålen för innebandylag 2019.

Starta en försäljning Beställ Gratis Infopaket Kontakta Oss

 1. Kungsbacka

  2,5 mil söder om Göteborg ligger Kungsbacka. Ett fantastiskt resmål för innebandylag som vill ha ett bra träningsläger. Förutom idrottshall finns här också simhall och gym. En kort promenad från boendet finns också en bowlinghall och squashbanor! Vill man kan man dessutom enkelt ta sig till Göteborg med pendeltåg – där Liseberg och Universeum hägrar!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/innebandylager-sverige/kungsbacka/

 2. Prag

  Två mil norr om Prag finns en trevlig anläggning med stor vana av att husera idrottslag. Anläggningen har både simhall och idrottshall och i hotellet finns pingisbord, biljard och gym. Närheten till Prag gör att detta blir den perfekta kombinationen av träningsläger och nöje!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/innebandylager-tjeckien/prag/

 3. Fredrikshamn

  Mindre än 2 km från färjeterminalen i Fredrikshamn ligger Arena Nord – ett fantastiskt, supermodernt idrottscenter som är perfekt för innebandylag. Här finns tre fullstora inomhushallar, logi och gym. På gångavstånd finns dessutom ett äventyrsbad, bowlinghall, och gokart. Vill ni boka här gäller det att snabba på – här blir det fullbokat snabbt varje år!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/innebandylager-danmark/fredrikshamn/