Nyheter 2020

Här presenterar vi några av årets många nyheter hos Newbody. Underkläder dam, Underkläder herr samt Sportkläder. Köp Strumpor, hipstertrosor, kalsonger, stringtrosor, träningskläder med mera. Nyheterna kan handlas våren 2020. Handla underkläderna online eller i närmsta katalog.

Sporty Tights camo - 150 kr


Funktionella tights som effektivt transporterar bort fukt vid träning. Meshpartier för en svalkande känsla. Camomönstrade med ficka på hösten. 1-pack (150 kr/st)


Gratis Infopaket

Sporty Top loose fit - 150 kr


Ett lätt och luftigare träningslinne med lös passform. Linnet är sytt i ett material som transporterar bort fukt från koppen och håller dig torr och sval. 2-pack (75 kr/st)


Handla Newbody

Invisible String - 150 kr


En snygg stringtrosa i tunt, mjukt material utan resårkanter för en bekväm känsla och snygg passform. Bomullsfodrad gren.
Nu med dubbelstorlekar - XS/S och M/L. 4-pack (38 kr/st)


Aktuella kataloger

Oxford Socks paisley - 150 kr


Klassisk, stilig herrstrumpa av högsta kvalitet. Design och färgerna gör att Oxford Socks paisley passar lika bra till jeans som till kostym. 6-pack (25 kr/par)


Intresseanmälan

Running Socks air - 150 kr


Låg löparsocka med stötdämpande paneler i Tactel som ger stöd och skyddar från friktion. 4-pack (38 kr/par)


Handla Newbody

New Comfort Socks - 150 kr


Vardagsstrumpa som sätter funktion i första rummet. Förstärkningar på tå och häl samt funktionsstickning runt hålfot och vrist gör att den passar lika bra på jobbet som på fritiden.
6-pack (25 kr/par)


Tjäna pengar

Low Support Bra - 150 kr


En sport-bh med justerbara axelband som passar till både träning och vardag. Meshpartier för en svalkande känsla samt uttagbar vadd i kupan. 1-pack (150 kr/st)


Gratis Infopaket