Reklamera, byta eller ångra

Byt

Klicka här för att byta


Här kan du som köpt fel storlek/färg/produkt kostnadsfritt byta och få en annan vara.

OBS! Våra produkter säljs som paket och när du byter ska du skicka tillbaka hela ditt oanvända paket, t.ex. alla 4 par strumporna om du har köpt ett 4-pack. Inom en vecka efter att Newbody har mottagit din bytesprodukt skickar vi en ny produkt till dig. Du kan byta flera produkter samtidigt genom att klicka på knappen "Lägg till ytterligare en produkt".

Reklamera


Klicka här för att reklamera


Här kan du reklamera produkter som gått sönder eller är felaktiga genom att följa instruktionerna nedan.
Klicka på länken nedan och fyll i namn och kontaktuppgifter i formuläret. Vänligen tvätta plagget innan om du har använt det. Du kan reklamera flera produkter samtidigt genom att klicka på knappen "Lägg till ytterligare en produkt".

Ångra
När du köper Newbodys produkter gäller distansköpslagen. Det betyder att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har fått varan. Det är gruppen som du köpte produkten av som hanterar återköp och returer.

- För att ångra ditt köp kontaktar du den person du köpte produkten av för att göra en retur.
- Som säljare kontaktar du den som varit ansvarig för försäljningen i din grupp.
- Som administratör gör du returen/returerna i gruppens shop.

Har du gjort ett direktköp (handlat online och fått din beställning hemskickad) använder du istället returlänken som finns i din orderbekräftelse. Glöm inte att emballera paketet väl så att det klarar postgången.