Så enkelt tjänar ni pengar till laget eller klassen via er personliga webbshop!1. Planera och starta
2. Sälj till vänner och bekanta via er personliga webbshop
3. Skicka beställning till Newbody
4. Leverera till era kunder och ta betalt

Svårare än så är det inte!

Ni säljer våra paket för 150 kronor och behåller 37 kronor.

Starta försäljning

 1. 1

  Planera och starta

  När ni enats om att starta en försäljning behöver ni utse en kontaktperson som har kontakten med oss på Newbody. Tillsammans med kontaktpersonen kan vi ta fram det bästa försäljningsupplägget för just ditt lag eller din förening. Uppstarten av försäljningen blir enklast om du har en lista med säljarnas e-postadresser - då går det ännu smidigare att bjuda in säljarna till er webbshop!

 2. 2

  Sälj till vänner och bekanta

  Ni får kataloger, beställningslistor och tillgång till er personliga webbshop som hjälper er att sälja och ta upp beställningar. Sedan är det bara att fråga vänner, grannar, släkt, arbetskamrater, skolkamrater och andra om de vill köpa prisvärda och bra produkter (och det är klart att de vill). Webbshopen går utmärkt att dela på Facebook, Messenger och via mail med ett enda klick!

 3. 3

  Skicka beställning till Newbody

  Själva försäljningen pågår ungefär 3–4 veckor. Allteftersom försäljningen pågår lägger ni in era beställningar i webbshopen - kunderna kan även själva göra detta om ni delar länken till kunderna. När kontaktpersonen granskat beställningarna skickar han/hon ordern till Newbody.

 4. 4

  Leverera till era kunder och ta betalt

  Om ni säljer fler än 150 paket* får ni er leverans packad i olika lådor till var och en i gruppen. Leveransen skickas till er kontaktperson. Var och en delar sedan ut paketen och tar betalt av sina kunder. Räkna med att det tar ungefär 55 dagar från uppstart till färdig försäljning.