Tips på basketläger!

Vill ni tjäna pengar till basketlaget för att åka på en rolig resa tillsammans?
Nedan har vi listat tre riktigt bra träningsläger i Europa för basketlag 2019.


Starta en försäljning Beställ Gratis Infopaket Kontakta Oss

 1. Berlin

  Av många ansedd som Europas trendigaste stad och lägg där till all historik från andra världskriget. Ett mycket lärorikt resmål med mycket att berätta. Det är lätt att förstå varför allt fler basketlag och andra idrottslag väljer att resa till Berlin på träningsläger.

  Läs mer… https://sportsinternational.se/basketlager-tyskland/berlin/

 2. Göteborg

  I västkustens pärla ligger det natursköna idrottsområdet Kviberg som håller på att utvecklas till ett av Sveriges mest moderna idrottsområden. Utöver fina inomhushallar för basket finns här även en multihall med fullstor konstgräsplan, inomhushall, gym och skidtunnel. Ett stenkast från multihallen finns det även en beachvolleybollhall med 16 inomhusbanor och 8 utomhusbanor. Många lag varierar träningen med beachvolleyturneringar och matcher. Är man i Göteborg är det ju dessutom ett måste att besöka Liseberg, såklart. Ett träningsläger i Göteborg blir en given succé för basketlaget!

  Läs mer… https://sportsinternational.se/basketlager-sverige/goteborg-kviberg/

 3. Barcelona

  En kort transfer från hotellet Santa Susanna finns en fantastisk anläggning perfekt lämpad för basket. Hotellet ligger nära Barcelona och havet. Väljer ni att åka hit får ni inte heller missa att besöka en av Europas största nöjesparker, Port Aventura. Här spelar också en av världens bästa basketklubbar FC Barcelona Bàsquet i Palau Blaugrana som ligger nära mäktiga Camp Nou.


  Läs mer… https://sportsinternational.se/basketlager-spanien/santa-susanna/