Tjäna pengar med Newbody

Så enkelt tjänar ni pengar till laget eller klassen med hjälp av katalog och er personliga onlineshop

1. Planera och starta
2. Sälj till vänner och bekanta via er personliga shop
3. Skicka beställning till Newbody
4. Leverera till era kunder och ta betalt

Svårare än så är det inte!

Ni säljer våra paket för 150 kronor och behåller 37 kronor.

Starta försäljning Gratis Infopaket

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen

Starta en försäljning och sälj våra lättsålda kläder och produkter.

Tjäna Pengar till Laget Tjäna Pengar till Klassen Tjäna Pengar till Föreningen

Tjäna pengar till klassen

Tjäna pengar till klassen!


Att sälja Newbodys populära produkter har visat sig väldigt gynnsamt för skolklasser genom åren. Sedan 1987 har vi hjälpt skolklasser och idrottsföreningar att tjäna pengar till sina mål. Årligen har vi närmare 2 000 skolklasser som säljer våra produkter.

2017 lanserade vi ett helt nytt sätt att sälja – vilket gör det ännu enklare att tjäna pengar till er klass. Varje klass och elev får sin alldeles egna shop med vilken ni kan sälja och tjäna pengar online. Detta gör att ni får in extra mycket pengar när ni vill tjäna pengar seriöst. Shopparna gör att ni kan tjäna pengar hemifrån och era kunder kan handla av er helt själva på ett smidigt sätt. Ni kan också använda er av sociala medier som Facebook och Instagram och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder.

Visst går det utmärkt att sälja med katalog, precis som vanligt men de klasser som säljer med både shop och den klassiska Newbodykatalogen lyckas allra bäst. Så ta chansen att sälja Newbodys populära och prisvärda produkter och se till att alla kan åka med på klassresan!

Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till laget!


Idrottslag har sedan 1987 sålt Newbodys populära produkter. Av alla som säljer tillsammans med oss är majoriteten just idrottslag. Våra populära och prisvärda produkter gör det möjligt att sälja år efter år och många av våra lag återkommer. En av anledningarna är att våra produkter efterfrågas av idrottslagens kunder vilket gör det enkelt att sälja och tjäna pengar till cuper, resor och träningsläger.

Så ta chansen att sälja Newbodys populära och prisvärda produkter och se till att alla kan åka med på cupen, träningslägret eller resan!

Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till föreningen!


På Newbody vet vi hur stort behovet av pengar är i föreningar runtom i Sverige. Vår erfarenhet gör också att vi vet hur man ska gå tillväga för att göra insamlingen av pengar så enkel som möjligt. Vi har många olika föreningar som säljer våra produkter. För stora föreningar med många medlemmar har vi mängder av hjälpmedel som gör försäljningen lättöverskådlig och smidig.

I våra nya shoppar har du som administratör möjlighet att på ett mycket enkelt sätt se hur det går för er, hur mycket ni har sålt och hur nära ni är att nå ert uppsatta mål. Du har även möjlighet att utse vice-administratörer som kan underlätta hanteringen av en stor mängd familjer som säljer.

Ta chansen att låta alla ta del av er förening, oavsett ekonomiska förutsättningar!

 1. 1

  Planera och starta

  När ni enats om att starta en försäljning behöver ni utse en administratör som har kontakten med oss på Newbody. Tillsammans med administratören kan vi ta fram det bästa försäljningsupplägget för just ditt lag eller din förening. Uppstarten av försäljningen blir enklast om du har en lista med säljarnas e-postadresser - då går det ännu smidigare att bjuda in säljarna till er shop!

 2. 2

  Sälj till vänner och bekanta

  Ni får kataloger, beställningslistor och tillgång till er personliga shop som hjälper er att sälja och ta upp beställningar. Sedan är det bara att fråga vänner, grannar, släkt, arbetskamrater, skolkamrater och andra om de vill köpa prisvärda och bra produkter (och det är klart att de vill). Shopen går utmärkt att dela på Facebook, Messenger och via mail med ett enda klick!

 3. 3

  Skicka beställning till Newbody

  Själva försäljningen pågår ungefär 3–4 veckor. Allteftersom försäljningen pågår lägger ni in era beställningar i shopen - kunderna kan även själva göra detta om ni delar länken till kunderna. När administratören granskat beställningarna skickar han/hon ordern till Newbody.

 4. 4

  Leverera till era kunder och ta betalt

  Alla slutbeställningar som skickas in packas per säljare och varje låda märks med säljarens namn. Varorna skickas sedan till administratören. Var och en delar sedan ut paketen och tar betalt av sina kunder. Räkna med att det tar ungefär 55 dagar från uppstart till färdig försäljning.

Anmäl intresse

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Välkommen till vår shop Newbody!
Börja med att fylla i nedan formulär..

Tänk på att du som administratör måste vara minst 18 år.

OBS – Som säljare ska du inte registrera dig här utan via den registreringslänk som ni fått av er administratör.
.

 • Fyll i dina uppgifter här
  • Läs den här
  • Sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy & Terms of Service .