Tjäna pengar till föreningen


Behöver ni tjäna pengar till er förening?

Vi på Newbody har sedan 1987 hjälpt idrottsföreningar att tjäna pengar till sina cuper, resor eller träningsläger.

Vi har ett mycket nära samarbete med våra idrottsföreningar och detta har gjort att vi ständigt utvecklas för att förse stora föreningar med det enklaste sättet att tjäna pengar till sina drömmar och mål.

I januari 2017 lanserade vi vårt nya sätt att sälja. Det innebär bl.a. att varje familj får sin alldeles egna webbshop – som är kopplad till föreningens övergripande webbshop. Detta gör det ännu enklare att tjäna pengar till föreningen.

Har ni fler frågor eller funderingar kring vårt koncept för stora föreningar? Hör gärna av er till Maria på maria@newbody.se

Vad är det då som gör det enklare för våra stora föreningar? Vi har listat några av fördelarna här nedan:

Översikt

Som kontaktperson har du ständig koll på hur försäljningen går. Du kan i realtid se hur respektive familj säljer och om det är någon som behöver hjälp eller stöttning för att komma igång.

När försäljningen sedan är avslutad kan du på ett mycket enkelt sätt se vad respektive familj har sålt och således ska betala in.

Vi är mycket stolta över vår webbshopslösning och den har visat sig mycket uppskattad – speciellt bland våra större föreningar!

Enklare försäljning


När ni startar med oss får ni självklart kataloger att sälja ur, som vanligt, men ni har dessutom en egen webbshop per familj. Webbshopen gör det möjligt att sälja digitalt via Facebook, Messenger, mail och SMS.

Detta gör att ni ännu enklare säljer ännu fler paket och alla kan vara med och bidra – även om de inte har någon arbetsplats att ta med katalogerna till.

Vi har sett att det absolut bästa är att kombinera de två försäljningssätten!Två varumärken – ett system


Sedan 2016 har Newbody två varumärken. Newbody, som erbjuder underkläder, strumpor och träningskläder, och Spicy Dream, som erbjuder kryddor, oljor, marinader m.m.

Det fina med detta är att båda varumärkena hanteras i samma system för er – så har ni en gång sålt Newbody så är det superenkelt att starta upp med Spicy dream och vice versa.

Alla kunder som ni lade in i systemet under er första försäljning ligger kvar och kan enkelt kontaktas direkt!


Enkel kommunikation

Vi vet att kommunikation är a och o under en försäljningsomgång. Därför har vi tagit fram en funktion i webbshoparna som gör att du som kontaktperson kan kommunicera med de säljande familjerna. Säljarna i sin tur kan dessutom skicka meddelande till sina kunder – för att t.ex. informera om leveransdag eller leveransplats o.s.v.
Dela arbetet med flera gruppansvariga

Att vara kontaktperson för flera hundra säljare kan vara en utmaning.

Vi på Newbody vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att vara kontaktperson. Därför tog vi fram möjligheten för kontaktpersonen att utse ”Gruppansvariga” – alltså personer som tar hand om de olika lagen i en förening. De kan bjuda in säljare till webbshopen, kommunicera med de säljande familjerna i sitt lag, hantera beställningar och mycket mer. På så sätt kan gruppansvariga hjälpa sina säljande familjer att lägga in beställningar och liknande.

När försäljningen går mot sitt slut är det kontaktpersonen som godkänner och klarmarkerar ordern. Att utse gruppansvariga underlättar alltså arbetet för kontaktpersonen!


Vi hjälper till med en årsplan för er försäljning

Inom Newbody Family finns alltså två varumärken, Newbody och Spicy Dream.

Vi vet att föreningar behöver genomföra fler än en försäljning per år för att få ihop tillräckligt med pengar för att kunna bedriva sin verksamhet. Därför har vi nu underlättat detta genom att erbjuda två varumärken i ett och samma system. Vi vet att det kan vara tufft att sälja Newbody två gånger per år till samma kunder.

Låt oss därför hjälpa er med att lägga upp en försäljningsplan för hela året! En försäljning med t.ex. Spicy Dream på våren och en försäljning med Newbody på hösten.

På detta sätt ser vi till att göra er förtjänst så stor som möjligt med minsta möjliga ansträngning från er sida!


Personlig service

Vi som arbetar på Newbody har många års erfarenhet av att hjälpa föreningar att tjäna pengar. Vi som arbetar på supportavdelningen är erfarna och har arbetat länge med att se till att era försäljningar blir så bra som möjligt utifrån just era behov.

När du startar en försäljning med oss får du en personlig kontakt som hjälper dig genom hela försäljningen. Kanske är det därför vi har 95% nöjda kunder?Enkel fakturering


När försäljningen är avslutad och ni förhoppningsvis nått ert mål ser vi till att ni får en faktura per lag. Detta gör arbetet enkelt för kassören eller den som har hand om ekonomin i er förening.