Tjäna pengar till Föreningen


Behöver ni tjäna pengar till er förening?

Vi på Newbody har sedan 1987 hjälpt idrottsföreningar att tjäna pengar till sina cuper, resor eller träningsläger.

Newbody har mer än 30 års erfarenhet och ett mycket nära samarbete med våra idrottsföreningar. Detta har gjort att vi ständigt utvecklas för att förse både stora som små föreningar med det enklaste sättet att tjäna föreningspengar på. Med Newbody får ni pengar till föreningen och fyller klubbkassan så ni kan fokusera på er verksamhet och nå era gemensamma drömmar och mål.

I januari 2017 lanserade vi vårt nya sätt att sälja. Det innebär bland annat att varje familj får sin alldeles egna shop – som är kopplad till föreningens övergripande shop. Detta gör det ännu enklare att sälja Newbodys produkter och tjäna pengar till föreningen.

Har ni fler frågor eller funderingar kring vårt koncept för stora föreningar? Hör gärna av er till Maria på maria@newbody.se

Vad är det då som gör det enklare för våra föreningar? Vi har listat några av fördelarna här nedan:


Starta en försäljning

Beställ Gratis Infopaket

Kontakta Oss

tjäna pengar till förening med Newbody

Kundnöjdhet - Vi är stolta över att våra föreningar och skolklasser är nöjda med oss.


Newbody är hela svenska folkets favoritstrumpor. Miljontals par säljs av idrottsföreningar varje år. Hur många par kan er förening sälja?

Föreningarna angav att de var nöjda eller mycket nöjda med sitt samarbete med Newbody.
Newbody strävar efter 100% mycket nöjda kunder och lyckade samarbeten.

Vi jobbar alltid efter att alla led i kedjan - från våra leverantörer till era kunder - ska vara nöjda och känna att man har gjort en bra affär. Vi erbjuder inte den högsta förtjänsten i procent per paket - vi tänker lite mer långsiktigt än så. Vi satsar istället allt på att ta fram de bästa produkterna för föreningar att sälja. Enkla men högkvalitativa kläder alla behöver och alla har råd att köpa. Produkter som ni säljer lätt och kan stå för i fotbollsklubben eller ryttarföreningen. Köp era kunder tycker om och gärna köper av er igen. Endast då blir det enkelt att sälja med föreningen och få in mycket pengar till klubbkassan.


Starta en försäljning

Beställ Gratis Infopaket

Kontakta Oss

Tjäna pengar till er förening —

Enklare än någonsin!

Varför Newbody Family är bästa sättet att tjäna pengar till föreningen


Tydlig Översikt

Som administratör för en föreningsförsäljning har du ständig koll på hur försäljningen går. Du kan i realtid se hur respektive familj säljer och om det är någon som behöver hjälp eller stöttning för att komma igång.

När försäljningen sedan är avslutad kan du på ett mycket enkelt sätt se vad varje familj har sålt och således ska betala in.

Vi är mycket stolta över vår shoplösning och den har visat sig mycket uppskattad – speciellt bland våra större föreningar som maximerat sina klädförsäljningar och fått in extra mycket pengar till klubbkassan!


Enklare försäljning för Föreningar

När ni startar med oss får ni självklart kataloger att sälja ur, som vanligt, men ni har dessutom en egen shop per familj. Shopen gör det möjligt att sälja digitalt via Facebook, Messenger, mail och SMS.

Detta gör att ni ännu enklare säljer ännu fler paket och alla kan vara med och bidra – även om de inte har någon arbetsplats att ta med katalogerna till.

Vi har sett att det absolut bästa är att kombinera de två försäljningssätten!

Beställ Gratis InfopaketTvå varumärken – ett system


Sedan 2016 har Newbody Family två varumärken: Newbody, som erbjuder underkläder, strumpor och träningskläder, och Spicy Dream, med vilka föreningen kan sälja kryddor, oljor, marinader, såser, BBQ rub, kryddkvarnar, honung med mera.

Det fina med detta är att båda varumärkena hanteras i samma system för er – så har ni en gång sålt Newbodys kläder så är det superenkelt att starta upp med Spicy Dreams krydd- och grillprodukter och vice versa.

Alla kunder som ni lade in i systemet under er första försäljning ligger kvar och kan enkelt kontaktas direkt!


Enkel kommunikation

Vi vet att kommunikation är a och o under en försäljningsomgång. Därför har vi tagit fram en funktion i shoparna som gör att du som administratör kan kommunicera med de säljande familjerna. Säljarna i sin tur kan dessutom skicka meddelande till sina kunder – för att t.ex. informera om leveransdag eller leveransplats o.s.v.

Intresseanmälan

Dela på arbetsbördan med flera gruppansvariga

Att vara administratör för en förening med flera hundra säljare kan vara en utmaning.

Vi på Newbody vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att vara administratör. Därför tog vi fram möjligheten för administratören att utse ”Gruppansvariga” – alltså personer som tar hand om de olika lagen i en förening. De kan bjuda in säljare till shopen, kommunicera med de säljande familjerna i sitt lag, hantera beställningar och mycket mer. På så sätt kan gruppansvariga hjälpa sina säljande familjer att lägga in beställningar och liknande.

Beställ Gratis Infopaket


När försäljningen går mot sitt slut är det administratören som godkänner och klarmarkerar ordern. Att utse gruppansvariga underlättar alltså arbetet för administratören!


Vi hjälper till med en årsplan för er försäljning

Inom Newbody Family finns tre varumärken varumärken: Newbody, Spicy Dream och Home Seremonies.

Vi vet att föreningar behöver genomföra fler än en försäljning per år för att få ihop tillräckligt med pengar för att kunna bedriva sin verksamhet. Därför har vi nu underlättat detta genom att erbjuda två varumärken i ett och samma system. Vi vet att det kan vara tufft att sälja Newbody två gånger per år till samma kunder.

Låt oss därför hjälpa er med att lägga upp en försäljningsplan för hela året! Exempelvis börjar ni våren med att sälja Spicy Dreams kryddor och avslutar den med att sälja Home Sermonies, under hösten genomför ni en försäljning med Newbodys kläder. På detta sätt ser vi till att göra er förtjänst så stor som möjligt med minsta möjliga ansträngning från er sida. Tjäna pengar till din förening på bästa möjliga sätt.


Personlig service

Vi som arbetar på Newbody har många års erfarenhet av att hjälpa föreningar att tjäna pengar. Vi som arbetar på supportavdelningen är erfarna och har arbetat länge med att se till att era försäljningar blir så bra som möjligt utifrån just era behov.

När du startar en försäljning med oss får du en personlig kontakt som hjälper dig genom hela försäljningen. Kanske är det därför vi har över 98% nöjda kunder?


Enkel fakturering


När försäljningen är avslutad och ni förhoppningsvis nått ert mål ser vi till att ni får en faktura per lag. Detta gör arbetet enkelt för kassören eller den som har hand om ekonomin i er förening. När ni startar en ny försäljning med något av våra tre varumärken - Newbody, Spicy Dream, Home Seremonies - använder ni samma system som förra gången ni sålde med föreningen.


Tjäna pengar till din förening:

Lämna intresseanmälan

icon-eye Created with Sketch.

HGH FC - tjänade 135 864 kronor!

HGH FC - Vårt mål är att åka på cuper

135 864