Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till er skolklass, klasskassa eller klassresa?

Gör som tusentals skolklasser gör varje år - tjäna pengar till klassen genom att sälja Newbodys populära och lättsålda produkter!

Beställ gratis infopaket


Under 2017 har vi lanserat ett helt nytt sätt att sälja – vilket gör det ännu enklare att tjäna pengar till klassen. Varje elev får sin alldeles egna webbshop. Detta gör hanteringen mycket enkel och smidig. Webbshoparna gör att ni kan använda er av sociala medier och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder när ni vill samla in pengar till klassen. Med våra nya webbshopar blir skolförsäljningen enkel och ni samlar pengar till klassen på ett smidigt sätt.

Vi hjälper er genom hela försäljningen med råd och tips om hur ni tjänar pengar till er klass.
Boka er resa med Skolresan till Göteborg!

Göteborg har fantastiska förutsättningar för att ni ska få en lyckad skolresa. Åk till staden med många häftiga upplevelser; välj bland fartfyllda aktiviteter, bo centralt och shoppa loss i centrum. Buss och spårvagn åker ni fritt under hela er vistelse. Tillsammans vill vi att ni upplever det bästa av Göteborg och får minnen för livet!

Skolresan erbjuder färdiga och pris- värda paketlösningar, där både aktiviteter, boende, måltider och lokaltrafik ingår. Vi bokar ert program, det är bara för er att komma hit och ha kul!Beställ gratis infopaket

Gå till skolresan.se

Newbody-försäljning – ett mycket bra sätt för lärande – såväl för mellanstadiet som högstadiet och gymnasiet!

​För mellanstadiet


Att tillsammans kämpa för att komma iväg på en klassresa eller studiebesök kan vara mycket lärorikt.

Låt eleverna samarbeta i grupp för att göra affischer och räkna ut hur många paket de behöver sälja för att komma iväg på olika resor eller studiebesök.

Låt kreativiteten flöda när de tillsammans bestämmer hur de bäst ska lägga upp sin försäljning. Att föräldrarna till syvende och sist brukar göra det mesta av jobbet på sina arbetsplatser är mindre viktigt. Eleverna kommer känna att de
tillsammans bidragit för att komma iväg – och ännu viktigare – de har gjort det tillsammans.

Beställ gratis infopaket


Nedan har vi listat de tre vanligaste resmålen för mellanstadieklasser!

1. Liseberg

Liseberg är Nordens största nöjespark med en mängd magpirrande åkattraktioner, nervkittlande 5-kampsspel och ett gastkramande spökhotell. Här finns också 3D-film, prisfyllda lyckohjul och massor av restauranger och serveringar där man kan fylla på energiförrådet mellan varven.

Liseberg är ett drömresemål för mängder av barn och ungdomar.

Läs mer… http://www.goteborg.com/skolresan/aktiviteter/liseberg/


2. Universeum

Universeum är fullt av upplevelser, äventyr och vetenskap. Här kan du uppleva oceanens djup, regnskogens fuktiga värme och rymdens oändlighet på en och samma dag.

En vandring genom huset blir en 3,5 km lång laboration med experiment och upptäckter inom teknik, biologi, kemi, naturvetenskap, matematik och teknik.

Universeum är både kul och lärorikt!

Läs mer… http://www.goteborg.com/skolresan/aktiviteter/universeum/


3. Gröna Lund

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen.

Läs mer… https://www.gronalund.com/

För högstadiet och gymnasiet


När man är i högstadiet planerar att åka någonstans är drömmarna ofta stora! Man kanske vill åka på studieresa till Polen – för att påminna om historien och att den aldrig får upprepas? Kanske vill man ha en helg i Berlin? Eller finns det ett behov av att tjäna pengar till studentflaket?

Att tillsammans spara till ett mål är nyttigt. Det är även lärorikt – då man lär sig entreprenörskap, vikten av planering och vad man kan uppnå om man samarbetar.

Dessutom skapar resor som dessa alltid minnen för livet. Minnen man bär med sig när man ser tillbaka på sin skolgång.Nedan har vi listat de fem vanligaste resmålen för högstadie- och gymnasieklasser!

1. Göteborg

Göteborg är det vanligaste och ett av de mest uppskattade resmålen för skolor. Det som attraherar mest är Liseberg – Norra Europas största nöjesfält. Förutom Liseberg finns här även Universeum, Paddan och massor av museum!

Läs mer… https://www.stromma.se/grupper-foretag/goteborg/skolresan-till-goteborg/

2. Skagen

Högt i norr där Danmark slutar finns det erfarenheter för alla generationer 365 dagar om året.

I Skagen hittar du några av Danmarks vackraste vita sandstränder, ett pulserande stadsliv, inspirerande museer och en helt unik natur.

Läs mer… https://sportsinternational.se/skolresor


3. Berlin

Av många ansedd som Europas trendigaste stad och lägg där till all historik från andra världskriget. Ett mycket lärorikt resmål med mycket att berätta. Det är lätt att förstå varför allt fler klasser väljer att resa till
Berlin.

Läs mer…https://sportsinternational.se/skolresor/


4. Köpenhamn

Ströget, Tivoli och Nyhavn är bara några av de saker denna fantastiska stad har att erbjuda. Skoklasser från framförallt södra Sverige vallfärdar hit varje vår.

Läs mer…https://sportsinternational.se/skolresor/


5. Polen

Ett vanligt resmål för framförallt högstadie- och gymnasieklasser. Ett resmål som kanske är viktigare än någonsin för att se historia på nära håll och påminna om att den aldrig får upprepas.