Tjäna pengar till klassen

Behöver ni tjäna pengar till er skolklass, klasskassa eller klassresa?

Gör som tusentals skolklasser gör varje år - tjäna pengar till klassen genom att sälja Newbodys populära och lättsålda produkter! Vi kan försäljning för skolklasser!

Beställ gratis infopaket

Anmäl intresse


2017 lanserade Newbody ett helt nytt sätt att sälja som gör det ännu enklare att tjäna pengar till klassen. Varje elev får sin alldeles egna shop. Detta gör hanteringen mycket enkel och smidig. Shoparna gör att ni kan använda er av sociala medier och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder när ni vill samla in pengar till klassen. Med våra nya shopar blir skolförsäljningen enkel och ni samlar pengar till klassen på ett smidigt sätt.

Vi hjälper er genom hela försäljningen med råd och tips om hur ni tjänar pengar till klassen. Vi på Newbody har hjälpt skolklasser med lyckade försäljningar i över 30 år. Vi kan det här med att tjäna pengar till klassen.
 • Hög Kvalitet

  Newbodys strumpor och underkläder håller högsta kvalitet. Ett välkänt svenskt klädmärke med 1 års garanti och fri bytesrätt. Skönt att veta när ni säljer med klassen.


  Starta en försäljning
 • Prisvärt

  Prisvärda och billiga kläder och strumpor gör att ni säljer många paket lätt och tjänar ihop mycket pengar till klassresan.


  Starta en försäljning
 • Lättsålt

  Era kunder känner redan till Newbody och handlar gärna kläderna av er. Ett enkelt sätt att tjäna pengar till klassen.


  Starta en försäljning

Hur mycket pengar behöver ni till klassresan?

Räkna ut hur mycket pengar klassen kan tjäna. Det är lättare att få ihop mycket pengar till klasskassan om ni har ett mål.

Tips på klassresor att åka på när ni tjänat ihop pengar till klassen

En Newbodyförsäljning är ett mycket bra sätt för både lärande och insamlande av klasspengar för skolklasser. Tjäna pengar till såväl mellanstadiet som högstadiet och gymnasiet. Åk sedan på en rolig skolresa tillsammans! Här är några av våra bästa tips på klassresor för skolungdomar som tjänar pengar till klassen genom en försäljning. Först några tips på klassaktiviteter. Sedan några av våra bästa tips för på klassresa och skolresor.

​För Mellanstadiet


Planera klassresa: att tillsammans kämpa för att genom en skolförsäljning samla pengar till klassen för att komma iväg på en resa tillsammans är både kul och lärorikt. En försäljning med skolklassen förenar nytta med nöje.

Låt eleverna samarbeta i grupp för att göra affischer och räkna ut hur många paket de behöver sälja för att komma iväg på olika aktiviteter eller klassresor. Låt skolklassen sätta upp ett visuellt mål för försäljningen.

Låt kreativiteten flöda när de tillsammans bestämmer hur de bäst ska lägga upp sin försäljning i skolklassen. Att föräldrarna till syvende och sist brukar göra det mesta av jobbet på sina arbetsplatser är mindre viktigt. Låt eleverna känna att de
tillsammans hjälps åt och bidragit för att komma iväg – och ännu viktigare – låt dem känna att de kan göra det tillsammans.

Beställ gratis infopaket


Nedan har vi listat de tre vanligaste resmålen för mellanstadieklasser!

1. Liseberg

Liseberg är Nordens största nöjespark med en mängd magpirrande åkattraktioner, nervkittlande 5-kampsspel och ett gastkramande spökhotell. Här finns också 3D-film, prisfyllda lyckohjul och massor av restauranger och serveringar där man kan fylla på energiförrådet mellan varven.

Liseberg är ett drömresemål för mängder av barn och ungdomar. En härlig belöning efter en skolförsäljning.

Läs mer… skolresan.se

2. Universeum

Universeum är fullt av upplevelser, äventyr och vetenskap. Här kan du uppleva oceanens djup, regnskogens fuktiga värme och rymdens oändlighet på en och samma dag.

En vandring genom huset blir en 3,5 km lång laboration med experiment och upptäckter inom teknik, biologi, kemi, naturvetenskap, matematik och teknik.

Universeum är både kul och lärorikt!

Läs mer…skolresan.se


3. Gröna Lund

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen.

Läs mer… https://www.gronalund.com/

För Högstadiet och Gymnasiet


När man är i högstadiet planerar att åka någonstans är drömmarna ofta stora! Man kanske vill åka på studieresa till Polen – för att påminna om historien och att den aldrig får upprepas? Kanske vill man ha en helg i Berlin? Eller finns det ett behov att tjäna pengar till studenten? Studenten är en milstolpe i livet och en glädjens och festens högtid men det blir roligare om ni slipper lägga ut så mycket pengar själva. Sälj Newbodys strumpor och underkläder med gymnasieklassen och samla ihop pengar till studentflak, studentmössa och studentfesterna.

Att tillsammans spara till ett mål är nyttigt. Det är även lärorikt – då man lär sig entreprenörskap, vikten av planering och vad man kan uppnå om man samarbetar.

Dessutom skapar resor som dessa alltid minnen för livet. Minnen man bär med sig när man ser tillbaka på sin skolgång.

Beställ gratis infopaketVar kan man åka på klassresa? Tips på klassresor utomlands och i Sverige — Nedan har vi listat de fem vanligaste resmålen för högstadie- och gymnasieklasser!

1. Göteborg

Göteborg är ett av det vanligaste och mest uppskattade resmålen för skolor. Det som attraherar mest är Liseberg – Norra Europas största nöjesfält. Förutom Liseberg finns här även Universeum, Paddan och fartfyllda aktiviteter som Jump Yard och Prison Island! En klassresa till Göteborg är ett säkert kort när ni vill göra en rolig klassresa i Sverige.

Läs mer... skolresan.se

2. Skagen

Högt i norr där Danmark slutar finns det något för alla generationer 365 dagar om året.

I Skagen hittar du några av Danmarks vackraste vita sandstränder, ett pulserande stadsliv, inspirerande museer och en helt unik natur. En klassresa i Danmark blir garanterat dejligt!

Läs mer… https://sportsinternational.se/skolresor


3. Berlin

Av många ansedd som Europas trendigaste stad och lägg där till all historik från andra världskriget. Berlin i Tyskland är ett mycket lärorikt resmål med mycket att berätta. Det är lätt att förstå varför allt fler klasser väljer att resa hit. En klassresa till Berlin är ett riktigt bra förslag.

Läs mer…https://sportsinternational.se/skolresor/


4. Köpenhamn

Ströget, Tivoli och Nyhavn är bara några av de saker denna fantastiska stad har att erbjuda. Skoklasser från framförallt södra Sverige vallfärdar hit varje vår. Danmarks huvudstad är ett säkert kort för alla typer av skolresor.

Läs mer…https://sportsinternational.se/skolresor/


5. Polen

Polen är ett trevligt land att resa till med klassen. Det är billigt men fint, långt bort men ändå nära. En klassresa kan gå till Gdansk, Krakow eller huvudstaden Warszawa. Men det klassen inte för missa när ni är i Polen är att åka till koncentrationslägret Auschwitz, som blivit ett vanligt och mycket lärorikt resmål när man går på högstadiet eller gymnasiet.
En resa som kanske är viktigare än någonsin att göra för att se historia på nära håll och påminna om att den aldrig får upprepas.
Boka er resa med Skolresan till Göteborg!

Göteborg har fantastiska förutsättningar för att ni ska få en lyckad skolresa. Åk till staden med många häftiga upplevelser; välj bland fartfyllda aktiviteter, bo centralt och shoppa loss i centrum. Buss och spårvagn åker ni fritt under hela er vistelse. Tillsammans vill vi att ni upplever det bästa av Göteborg och får minnen för livet!

Skolresan erbjuder färdiga och pris- värda paketlösningar, där både aktiviteter, boende, måltider och lokaltrafik ingår. Skolresan.se sätter ihop ett paket för er klassresa. Vi hjälper er och bokar ert program, det är bara för er att komma hit och ha kul!Beställ gratis infopaket

Gå till skolresan.se

Intresseanmälan försäljning för Skolklasser

— Ta första steget mot klassresan. Lämna intresse för en försäljning för skolklasser.


Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Välkommen till vår shop Newbody!
Börja med att fylla i nedan formulär..

Tänk på att du som administratör måste vara minst 18 år.

OBS – Som säljare ska du inte registrera dig här utan via den registreringslänk som ni fått av er administratör.
.

 • Fyll i dina uppgifter här
  • Läs den här
  • Sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy & Terms of Service .

Vill klassen sälja Newbodys kryddor istället?

Har klassen redan sålt Newbody och vill testa något nytt? Sälj kryddor!


Sälj kryddor med klassen med Spicy Dream. Spicy Dream är en del av Newbody Family och lika lätt att sälja som Newbodys kläder. Det går lätt att samla pengar till klasskassen med Spicy Dreams kryddpaket, kvarnar och såser. I höst finns dessutom vinter-paket som passar utmärkt som julklappar. Alla paket kostar 100:- och 27:- går oavkortat till er klass. Gå till Spicy Dreams hemsida för att se hela sortimentet och läsa mer om hur ni tjänar pengar till klasskassan genom att sälja kryddpaket..

Tjäna pengar till klassen med Spicy Dream