Vår affärsidé

Grunden i vår affärsidé är att vi på ett enkelt och effektivt sätt ska hjälpa ideella grupper att tjäna pengar till sina mål.

Vi vill göra det möjligt för idrottsföreningar och skolklasser att tjäna pengar till sina mål enkelt, effektivt och utan ekonomisk risk. För att göra det möjligt och samtidigt arbeta långsiktigt har vi en ledstjärna som vi jobbar efter: Alla ska vinna på affären.

Tryggt att både sälja och köpa
Vår tanke är att alla som köper våra produkter av idrottsföreningar och skolklasser ska göra en riktigt bra affär. Vi har därför satsat på strumpor och underkläder av hög kvalitet som grupperna säljer för ett riktigt bra pris. På så vis blir försäljningen både enkel och effektiv. För att ingen ska behöva tveka på kvaliteten lämnar vi dessutom 1 års garanti på alla produkter. Allt för att det ska vara tryggt för både köpare och säljare.


Goda affärer med långsiktig lönsamhet
När vi säger att alla ska vinna på affären menar vi inte bara de som köper och säljer våra produkter; det handlar även om övriga inblandade såsom leverantörer, medarbetare, samarbetspartners och samhället i stort. Vi vill att alla inblandade ska kunna vara stolta över det vi åstadkommer tillsammans. Målet är goda affärer med långsiktig lönsamhet för alla inblandade – affärer som bygger på ärlighet, medmänsklighet, ödmjukhet och stort fokus på miljö och etik. Vi kallar det för The Newbody Way.

Image